Home | Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

 

Verhuur-Punt is gevestigd in bestaande winkelconcepten waarbij de affiniteit met bouwmachines aanwezig is. Hierdoor kunt u als klant efficiënter een klus klaren: het gemak van bouwmaterialen en de huur van machines onder één dak. En voor de prijs hoeft u het niet te laten, wij hanteren prijzen die zeer scherp zijn ten opzichte van onze concurrenten!

 

Het productassortiment van Verhuur-Punt blijft zich voortdurend vernieuwen, afhankelijk van de wensen van onze klanten. De medewerkers van Verhuur-Punt beschikken over actuele kennis van producten. Vanzelfsprekend bent u voor advies bij ons aan het goede adres.

 

Verhuur-Punt investeerd jaarlijks in nieuwe machines en gereedschappen. Op deze manier blijven wij hét punt voor professioneel gereedschap. Daarnaast worden de producten van Verhuur-Punt goed onderhouden en gekeurd volgens NEN3140. De machines krijgen een keuringssticker, die aangeeft wanneer de volgende officiële keuring moet plaatsvinden. Zo voldoet u aan alle ARBO-, veiligheids- en VCA-eisen.

 

Bij Verhuur-Punt huurt u onder andere de volgende producten:

behangafstomer 

trilplaat

diamantzaag- en boormachine

tapijtreiniger

steiger

sleuvenzaag

sta tafel

dompelpomp

kettingzaag

aanhangwagen

bouwdroger

ladder

meer...

 

Uiteraard is dit slechts een zeer kleine greep uit ons assortiment. Kom naar onze vestiging van Verhuur-Punt en ervaar het gemak van huren. Wanneer u iets speciaals zoekt, wat u niet op deze website kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.

 

Klik hier om naar de adresgegevens te gaan.